KDU.breadcrumbs.homeČlánky Patrik Kunčar: Pomáhat druhým
Zpět

Patrik Kunčar: Pomáhat druhým

Přidáno 3. 10. 2018
Ilustrační foto
„Vždy jsem se zajímal o místo, kde žiji, o osudy druhých,“ vysvětluje účast na politice obhajující kandidát Patrik Kunčar. V Senátu chce dokončit práci.

Jednoznačné postoje, bez lží a politikaření, to je přístup, který si chce tento pětačtyřicetiletý senátor zachovat. Dvě volební období působí také jako starosta Uherského Brodu, proto je neustále v blízkém kontaktu s obyvateli. „Chci obhajovat svůj senátorský mandát. Hodně věcí potřebuje dokončit a navíc vidím, jak je spojení funkcí senátora a starosty pro celý region užitečné,“ popisuje Kunčar. Jeho cílem je pomoci jeho domovu, chce na Uherskobrodsko dostat více rozhodovacích pravomocí, ale i investice. Také se zasazuje o efektivní budování nové infrastruktury.

Před svým působením ve funkci starosty pracoval jako technik v České zbrojovce, poté jako geodet. Je také sportovním nadšencem. „Sport a vůbec jakýkoliv pohyb mě silně nabíjí energií. Při něm dokážu na chvíli vypnout, vyčistit mysl, relaxovat,“ říká s úsměvem. Ve volném čase se sportu věnuje, nejraději má běh, posilování, lyže, in-line bruslení, cyklistiku nebo paragliding.